Business Class: Span - Predstavljanje tvrtke

Prezentacija tvrtke Span i njezinih rješenja održati će se u utorak, 19.11.2019 u 10:15h u prostoriji S-032. Pozivaju se svi zainteresirani da prisustvuju prezentaciji.

Sažetak predavanja

Span je globalna IT kompanija sa sjedištem u Hrvatskoj gdje imamo urede u Zagrebu, Rijeci i Osijeku dok su naši internacionalni uredi u Kijevu, Londonu, Chicagu, Bakuu, Ljubljani, Pragu i Munchenu. Specijalizirani smo za pružanje profesionalnih usluga u dizajniranju i razvoju informacijskih sustava i tehničke korisničke podrške za poslovne klijente. Više od 25 godina svjetskog iskustva u digitalnoj poslovnoj transformaciji omogućilo nam je da na tržištu budemo prepoznati kao pouzdan i vrijedan IT partner. Na 6 kontinenata više od 200 kupaca, uključujući McDonald's, Starbucks, Rolls Royce Marine i Nando's, svakodnevno koristi naše usluge i rješenja.Iz godine u godinu rastemo prema svim poslovnim parametrima. U Span grupi radi preko 480 ljudi, a taj se broj konstantno povećava.

Na Spanovom BusinesClass predavanju imat ćete prilike poslušati o novim tehnologijama, njihovim utjecajima na društvo, pogledu u budućnost, te načinu na koji Span prati i sudjeluje u tim trendovima. Jedan od ciljeva Spana je i razvoj platformi, odnosno implementacija seta alata, tehnologija, modela i arhitektura u razvoju Digitalnih poslovnih platformi. Na predavanju ćemo se dotaknuti i analize, razvoja i testiranja Span platformi.

Više informacija potražite na poveznici.

Podijeli članak