Mapa Weba

Kvalifikacijski doktorski ispit kandidata Luke Jeličića

Kandidat Luka Jeličić polagat će kvalifikacijski ispit u ponedjeljak, 22.4.2024. godine u 10:00 sati u učionici O-358 pred Povjerenstvom u sastavu:

Upisi u više semestre doktorskog studija

Upisi u više semestre doktorskog studija održati će se u periodu od 8. do 19. travnja 2024. godine elektroničkim putem.

Interni natječaj za voditelja/icu doktorskog studija

Na temelju Odluke Vijeća Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija, Sveučilišta u Rijeci, Fakultet informatike i digitalnih tehnologija raspisuje Interni natječaj za voditelja/icu doktorskog studija „Informatika“ Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija.

Sedmi PhD Career Café

Doktorska škola, Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra te Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organiziraju sedmu po redu tribinu PhD Career Café koja će se održati u četvrtak, 07. prosinca u 19:00 sati, u Café-baru Iskra, Šime Ljubića 12.

Upisi u više semestre doktorskog studija

Upis u više semestre doktorskog studija obavljat će se online slanjem upisne dokumentacije u web aplikaciju od 10. do 17. studenoga 2023. godine.

INFCON 2023

Dana 11. i 12. studenog 2023. na Fakultetu informatike i digitalnih tehnologija Sveučilišta u Rijeci (Radmile Matejčić 2, Rijeka) održat će se 2. Znanstveni skup doktorskih studenata informatike: INFCON23.