Mapa Weba

Business Class: ERP kao dio suvremenog poslovanja

Datum i mjesto održavanja: 20. siječnja 2023. godine u 10:00 sati, u učionici O-S32, u sklopu predmeta Informacijski sustavi specifične namjene
Predavač: Goran Kreso, direktor Faros ERP&Billing odjela u RIS d.o.o.
Naziv predavanja: ERP kao dio suvremenog poslovanja
Jezik predavanja: Hrvatski jezik

Sažetak predavanja:

Na primjeru Faros ERP-a poslušajte neposredna iskustva i znanja o tehnologijama i poslovnim sustavima u stvarnom poslovnom svijetu.

U svojem predavanju Goran će dati odgovore na pitanja: Kako je biti u koži programera poslovnih aplikacija? Koji su plusevi i minusi novih i starih tehnologija? Kako izgleda dan u Faros timu? Koja znanja i vještine su potrebe za razvoj suvremenog ERP-a poput Farosa? Kako Faros ERP kao krajnji proizvod izgleda i perspektive korisnika?

Životopis predavača:

Goran Kreso je u RIS-u zadužen za upravljanje razvojem, implementacijama i održavanjem softverskog rješenja za upravljanje poslovanjem u Cloudu.

Tijekom godina specijalizirao se za digitalno unapređenje poslovnih procesa u različitim sektorima među kojima se izdvajaju komunalna društva, upravljanje nekretninama, zaštitarske tvrtke i knjigovodstveni servisi.

Aktivno prati IT trendove i novostečena znanja primjenjuje u poslovnim projektima analize i razvoja novih softverskih funkcionalnosti. Karijeru je započeo na projektu razvoja internetskog bankarstva i implementacije internog CMS sustava te razvoja sustava za obrazovanje.

Stručan je na područjima upravljanja softverskim proizvodom, upravljanju projektima te analizi i reinženjeringu poslovnih procesa.

Podijeli članak