Doktorska konferencija DOKON 2020

Dana 22. svibnja 2020.godine, u organizaciji Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeciu održat će se 6. Doktorska konferencija za doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti DOKON 2020.

Svrha Doktorske konferencije jest okupiti doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti iz Hrvatske i inozemstva kako bi se jačanjem suradnje pojedinih visokoškolskih institucija doprinijelo intenzivnijoj provedbi visokokvalitetnih istraživanja u području odgoja i obrazovanja, ali i javno promovirala važnost korištenja rezultata istraživanja za unapređivanje odgojno-obrazovne teorije i prakse. 

Središnja aktivnost Doktorske konferencije DOKON 2020 i ove godine bit će izlaganje znanstveno-istraživačkih radova doktoranada poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti. Kroz izlaganje svojih znanstveno-istraživačkih radova, doktorandi dobivaju priliku upoznati javnost sa svojim recentnim istraživanjima i rezultatima. Zainteresirani sudionici DOKON-a imati će priliku objaviti svoje radove u zborniku radova Odsjeka za pedagogiju. Doktorska konferencija je prilika za razmjenu konstruktivnih povratnih informacija o svom znanstveno-istraživačkom radu, ali i mjesto za sklapanje novih znanstvenih suradnji i dogovaranje novih projekata.

Više infromacija potražite u prilozima.

Obavijest
Upute za pisanje sažetka
Predložak za sažetak

Podijeli članak