Mapa Weba

Zagreb SEO Summit 2024

Zagreb SEO Summit po prvi se put održava u Zagrebu, a ugostit će neka od najvećih svjetskih imena iz SEO industrije koji će na ovom događaju po prvi puta doći u Hrvatsku.

Ovo prilikom pozivamo sve studente da se pridruže na Zagreb SEO Summitu 2024 gdje će imati priliku sudjelovati na predavanjima i radionicama koje će voditi vodeći stručnjaci u području SEO-a, među kojima su renomirana imena poput Lily Ray, Kyle Roofa, Nicka Jordana i mnogih drugih. Ova imena s brojnim drugima jamče da će Zagreb SEO Summit biti nezaobilazno odredište za sve koji žele otkriti najnovije trendove, strategije i alate za uspješno navigiranje u brzo mijenjajućem SEO i digital marketing svijetu.

Osim što će donijeti vrhunska predavanja i prominentne SEO stručnjake u Hrvatsku po prvi put, Zagreb SEO Summit također će pružiti priliku za umrežavanje i povezivanje s vrhunskim stručnjacima iz cijelog svijeta. Studentima će ovo biti jedinstvena prilika da se upoznaju s nekima od prominentnih SEO stručnjaka i voditelja agencija te sklope vrijedna poslovna poznanstva.

Zagreb SEO Summit organizira Canonical SEO Agency i njeni osnivači Krešimir Ćorlukić, Tin Đudajek te Filip Đudajek.

Pozivamo studente da se pridruže 20. i 21. lipnja 2024. u Mozaik centru u Zagrebu i da dodatno uveličaju najveće okupljanje SEO profesionalaca u ovom dijelu Europe.

Karte se do 15. svibnja mogu kupiti po early bird cijenama, a organizatori su za studente pripremili poseban popust od 50% na sve ulaznice! Sve studente koji žele ostvariti popust na kupovinu ulaznica, molimo da pošalju upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za više informacija i kupnju karata, posjetite službenu web stranicu Zagreb SEO Summita.

Podijeli članak