Mapa Weba

Rezultati studentskih izbora

Objavljeni su privremeni rezultati studentskih izbora na razini Sveučilišta u Rijeci te privremeni rezultati studentskih izbora na razini sastavnica Sveučilišta u Rijeci. Detalje možete pronaći na poveznici te u priloženim dokumentima.

Poziv za odabir studenata-asistenata za potporu studentima s invaliditetom

Ured za studente s invaliditetom Sveučilišnog savjetovališnog centra poziva studente na uključivanje u aktivnost vršnjačke potpore studentima s invaliditetom tijekom ak. god. 2020./2021. Uz vršnjačku potporu studenti s invaliditetom mogu prevladati prepreke koje objektivno postoje u sustavu visokog obrazovanja u RH (prostorno, organizacijski, nastavno). Detaljnije informacije kako postati STUDENT-ASISTENT nalaze se u pozivu, a za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu.

Upute i preporuke vezane uz nastavu na OIRI

Poštovani studenti i djelatnici, molimo Vas da sve obavijesti i upute vezane za izvođenje online nastave na studijima Odjela za informatiku pratite putem foruma i objavljenih dokumenata u Merlin e-kolegijima Referada i Zbornica.

Zajednički izborni kolegiji 2020./2021.

Na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci objavljen je popis zajedničkih izbornih kolegija u 2020./2021. ak. godini.

Studentski izbori 2020 - Datum i način glasanja

Studentski izbori održat će se 21. rujna 2020. godine od 8:00 do 20:00 sati neposrednim glasovanjem putem online Informacijskog sustava za elektroničko glasovanje na poveznici sukladno uputama Izbornog povjerenstva Sveučilišta. Više informacija možete pronaći na stranicama SZSUR.

Dodatni ispitni rok

Dodatni izvanredni ispitni rok za studente kojima je ostao samo jedan ispit do završetka preddiplomskog ili diplomskog sveučilišnog studija održat će se u tjednu od 21. do 25. rujna 2020. godine u dogovoru s nositeljem kolegija. Detalji o prijavi roka nalaze se u prilogu.