Mapa Weba

Odjel za informatiku postaje Fakultet informatike i digitalnih tehnologija

Zadovoljstvo nam je s vama podijeliti vijest da je Odluka Senata Sveučilišta u Rijeci od 21. rujna 2021. godine o transformaciji Odjela za informatiku u Fakultet informatike i digitalnih tehnologija postala pravomoćna rješenjem Trgovačkog suda u Rijeci od 29. prosinca 2021. godine.

Službeni naziv naše sastavnice sada je Sveučilište u Rijeci, Fakultet informatike i digitalnih tehnologija odnosno University of Rijeka, Faculty of Informatics and Digital Technologies.

Uprava je ostala u istom sastavu tako da do kraja mandatnog razdoblja dužnost dekanice obavlja izv. prof. dr. sc. Marina Ivašić-Kos, a prodekanice doc. dr. sc. Martina Holenko Dlab.

Sjedište, brojevi telefona i adrese elektroničke pošte se nisu mijenjali.

Trenutni studenti Odjela za informatiku postat će studenti Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija.

Gledamo unaprijed i nadamo se da će ova promjena ubrzati daljnji razvoj Odjela, sada Fakulteta, i pozicionirati ga kao vodeću visokoškolsku ustanovu u regiji u području informacijsko-komunikacijskih znanosti s naglaskom na transfer znanja gospodarstvu i lokalnoj zajednici, kao i znanstvenu izvrsnost i međunarodnu vidljivost te stvoriti priliku za osobni razvoj i napredak svih dionika Fakulteta, od studenata, suradnika do nastavnog i znanstveno-nastavnog osoblja.

Svima želimo puno uspjeha i novih akademskih, poslovnih i osobnih podviga sada pod okriljem novog Fakulteta.

Uprava

Podijeli članak