Studentski izbori 2020 - Datum i način glasanja

Studentski izbori održat će se 21. rujna 2020. godine od 8:00 do 20:00 sati neposrednim glasovanjem putem online Informacijskog sustava za elektroničko glasovanje na poveznici sukladno uputama Izbornog povjerenstva Sveučilišta. Više informacija možete pronaći na stranicama SZSUR.

Nakon provjere pristiglih kandidatura, a sukladno Pravilniku o provedbi izbora studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Rijeci (KLASA: 003-01/18-01/08 UR. BROJ: 2170-57-01-18-148 od dana 26. travnja 2018. godine) Izborno povjerenstvo sastavnice objavljuje iduću listu kandidata na izborima za studentske predstavnike Odjela za informatiku Sveučilišta u Rijeci 2020. u I. izbornoj jedinici:

  1. Dina Jorgić (kandidatkinja za članicu, Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci, 3. godina preddiplomskog studija) i Klara Laginja (kandidatkinja za zamjenicu, Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci, 2. godina preddiplomskog studija)
  2. Marina Kaluža (kandidatkinja za članicu, Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci, 3. godina preddiplomskog studija) i Adis Tokalić (kandidat za zamjenika, Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci, 3. godina preddiplomskog studija)
  3. Jasmin Makaj (kandidat za člana, Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci, 1. godina diplomskog studija) i Ana Petrović (kandidatkinja za zamjenicu, Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci, 3. godina preddiplomskog studija)
  4. Valentina Miculinić (kandidatkinja za članicu, Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci, 1. godina preddiplomskog studija) i Rea Žigant (kandidatkinja za zamjenicu, Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci, 1. godina preddiplomskog studija)
  5. Andrea Toić (kandidatkinja za članicu, Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci, 1. godina diplomskog studija) i Ivan Vrsalović (kandidat za zamjenika, Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci, 2. godina preddiplomskog studija)
  6. Marina Žunić (kandidatkinja za članicu, Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci, 2. godina poslijediplomskog studija) i Kristian Stančin (kandidat za zamjenika, Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci, 2. godina poslijediplomskog studija)

Podijeli članak