Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisuje natječaje za potporu znanstvenim i volonterskim aktivnostima studenata, te nagradu za studentsku izvrsnost

Zaklada Sveučilišta u Rijeci s ciljem razvoja društva znanja, raspisala je natječaje za potporu znanstvenim i volonterskim aktivnostima studenata Sveučilišta u Rijeci, te nagrađivanja izvrsnosti u obrazovnom procesu.

Natječaj za financiranje znanstveno - istraživačke djelatnosti studenata Sveučilišta u Rijeci (Fond SIZIF) potiče provedbu znanstvenih istraživanja, objavljivanja znanstvenih i stručnih radova te aktivnog sudjelovanja na skupovima za studente svih znanstvenih razina i područja.

Javni poziv Fonda Riječko iskustvo za riječku izvrsnost (Ri za Ri) – Smjer ZAJEDNO raspisan je s ciljem potpore volonterskim aktivnostima koje rješavaju novonastale i dokidaju moguće nove potrebe uslijed situacije nastale pandemijom virusa COVID-19. Prijaviti se mogu inicijative od minimalno tri (3) sudionika pri čemu voditelj/ica inicijative mora imati studentski ili radni status na Sveučilištu u Rijeci. Fond SIZIF i Ri za Ri kontinuirano su otvoreni za prijave do kraja 2020. ili iskorištenja sredstava.

Natječaj za dodjelu nagrade Riječko iskustvo za riječku izvrsnost (Ri za Ri) – smjer POTICAJ potiče i nagrađuje studente s izvrsnim postignućima u obrazovnom procesu, ali i drugim oblicima javnog djelovanja. Natječaj je otvoren do 30. rujna 2020.

Više informacija o natječajnoj prijavi dostupne su na mrežnim stranicama Zaklade Sveučilišta u Rijeci ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Podijeli članak