Mapa Weba

FIDIT u Rijeci tehnologije

Fakultet informatike i digitalnih tehnologija sudjeluje u organizacije Rijeke tehnologije zajedno sa Sveučilištem u Rijeci i drugim sastavnicama sveučilišta iz STEM područja.

Cilj „Rijeke tehnologije“ je promocija i popularizacija obrazovanja i znanosti iz STEM područja kako bi najšira javnost dobila uvid u izvanredna recentna tehnološka postignuća u Rijeci. Tijekom manifestacije će znanstvenici i nastavnici u prostorima sastavnica Sveučilišta progovoriti o svome radu, dok će građani imati priliku iz prve ruke upoznati se s riječkim tehnološkim postignućima. Doista, tehnologije i rezultirajuće inovacije generiraju dodanu vrijednost, prihode i zapošljavanje talenata u RH i Rijeci.

„Rijekom tehnologije“ će učenici, studenti i građani Rijeke imati priliku upoznati se s radom riječkih visokoškolskih i drugih obrazovnih institucija na ovome polju. Kroz zanimljiv i sveobuhvatan program manifestacije, FIDIT će svoju djelatnost predstaviti u ponedjeljak i srijedu, a program događanja možete pronaći u nastavku.

Program za ponedjeljak (30. siječnja 2023.)
Program za srijedu (1. veljačea 2023.)

Pridružite se fiditovcima i zaplivajmo zajedno u Rijeci tehnologije. Veselimo se vašem dolasku!

Podijeli članak