Mapa Weba

Sajam studentskih radova – Galerija SKC

Ovogodišnja vruća verzija Sajma studentskih radova održat će se u četvrtak, 2. lipnja 2022., od 15 do 20h u Galeriji SKC (Kružna 8, OKC Palach, Rijeka).

Nakon uspješnog projekta Rijeka umjetnosti iz 2020. (koji je bio dio službenog programa otvorenja Rijeka EPK) te obostranog zadovoljstva izlagača i publike, napokon se nastavlja u sličnom tonu i pozivaju se svi ljubitelji umjetnosti, kao i oni koji će tek to postati da se zakače za umjetnost na Sajmu studentskih radova u Galeriji SKC.

Ovom značajnom izložbom nastoje se stvoriti prilike za nova poznanstva, zabavu, učenje, razgovor, ali i priliku da svi zainteresirani pronađu originalno i unikatno umjetničko djelo.

Cilj je izložbe povećanje vidljivosti studentskih radova u lokalnoj zajednici te povezivanje APURI studentica i studenata sa širom javnosti. Tijekom jednodnevnog događaja izlagačice i izlagači će prikazati svoje radove, povezati se s građankama i građanima te potencijalno stvoriti prostor za buduće suradnje.

Studenticama i studentima prilika je ovo i za stjecanje praktičnog iskustva, razvoja prezentacijskih vještina, dok će se javnosti prezentirati prednost unikatnog umjetničkog rada u odnosu na komercijalni proizvod.

Satnica:

  • Od 15 do 20 sati – Sajam studentskih radova
  • Od 20 do 22 sata – druženje uz Sve boje jazza

 

Više informacija potražite na:

Facebook događaj

Instagram

SKCweb

Podijeli članak