Mapa Weba

Upute za upis na preddiplomski studij u akad. god. 2021./2022.

Upisi u 1. godinu Preddiplomskog studija informatike obavljat će se za kandidate koji na rang listi imaju upisni broj elektroničkim putem (online) ispunjavanjem online obrasca 27. srpnja 2021. godine, najkasnije do 14:00 sati.

Posjet tvrtki Own.Solutions

Studenti Odjela za informatiku Sveučilišta u Rijeci posjetili su tvrtku Own.Solutions zajedno s pročelnicom Marinom Ivašić-Kos i prof. Sandom Martinčić-Ipšić.

Natječaj za razlikovni program

Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci raspisuje Natječaj za upis razlikovnog preddiplomskog programa informatike u akademskoj godini 2021./2022.

3327 Organizira Prvi Web 3.0 Summer Camp u Regiji!

Zanimaju te Blockchain i Web 3.0 tehnologije, želiš se natjecati, proširiti svoje znanje i osvojiti vrijedne nagrade? 3327 Web 3.0 Summer Camp je pravo mjesto za tebe!

Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse

Sveučilište u Rijeci 1. srpnja 2021. raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u akademskoj godini 2021./2022. u okviru programa Erasmus.

Big Bang Camp

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci Vas poziva da se prijavite na Big Bang Camp - petodnevni program tijekom kojeg mentori iz Hrvatske i SAD-a pomažu sudionicima koji razvijaju nove tehnologije da utvrde njihov tržišni potencijal i izrade hodogram pretvaranja tehnologije u proizvode i usluge koje imaju vrijednost na tržištu.