Mapa Weba

Nacionalni program stipendiranja ”Za žene u znanosti” 2021.

 L’Oreal Adria i Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO pri Ministarstvu kulture i medija, uz pokroviteljstvo Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i Rektorskoga zbora Republike Hrvatske, petnaestu godinu zaredom objavljuju natječaj za Nacionalni program stipendiranja „Za žene u znanosti“.

Webinar Doktorske škole

Doktorska škola Sveučilišta u Rijeci organizira Zoom webinar na temu „Izazovi i različiti pristupi izradi doktorskih disertacija na Sveučilištu u Rijeci“ namijenjen mentorima i studentima poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija.

Kvalifikacijski doktorski ispit kandidatkinje Kristine Host

Kandidatkinja Kristina Host polagat će kvalifikacijski ispit u srijedu, 25. studenog 2020. godine u 14:00 sati online korištenjem JitsiMeet alata na sljedećoj poveznici.

Kvalifikacijski doktorski ispit kandidata Milana Petrovića

Kandidat Milan Petrović polagat će kvalifikacijski ispit u srijedu, 25. studenog 2020. godine u 17:00 sati online korištenjem JitsiMeet alata na sljedećoj poveznici.

Kvalifikacijski doktorski ispit kandidata Saše Tokića

Kandidat Saša Tokić polagat će kvalifikacijski ispit u srijedu, 25. studenog 2020. godine u 13:00 sati online korištenjem JitsiMeet alata na sljedećoj poveznici.

Kvalifikacijski doktorski ispit kandidatkinje Rebeke Lerge

Kandidatkinja Rebeka Lerga polagat će kvalifikacijski ispit u utorak, 24. studenog 2020. godine u 11:00 sati online korištenjem JitsiMeet alata na sljedećoj poveznici.