Mapa Weba

Obrana teme - Ingrid Hrga

Javna obrana teme doktorske disertacije kandidatkinje Ingrid Hrga pod nazivom "Multimodalno učenje za automatsko opisivanje sportskih scena (Multimodal learning for automatic description of sport scenes)", koju je napravila pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Marine Ivašić-Kos s Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija Sveučilišta u Rijeci, održat će se u utorak, 14. lipnja 2022. godine u 14:00 sati u Vijećnici pred Povjerenstvom za ocjenu teme doktorske disertacije u sastavu:

Tribina PhD Career Café

Doktorska škola, Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organiziraju tribinu PhD Career Café namijenjenu razmjeni iskustava te upoznavanju studenata poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija svih sastavnica riječkog Sveučilišta s različitim mogućnostima vezanim uz razvoj karijere u akademskom i neakademskom okruženju.

DIOSI trening za istraživače u ranoj fazi karijere

U sklopu projekta DIOSI (Developing and Implementing hands-on training on Open Science and Open Innovation for Early Career Researchers) Sveučilište u Rijeci i Step Ri znanstveno-tehnologijski park organizira trening za istraživače u ranoj fazi karijere (polaznike doktorskih studija) na temu: Inovacije i stvaranje vrijednosti u znanosti.

Zoom susreti doktoranada

Skupina doktoranada organizirala je virtualni prostor za suradnju tijekom pisanja disertacije i podršku na putu do doktorata te pozivaju na Zoom susrete doktoranada koji se održavaju po unaprijed definiranom rasporedu termina.  

Kvalifikacijski doktorski ispit kandidata Ante Mešina

Kandidat Ante Mešin polagat će kvalifikacijski ispit u petak, 13. svibnja 2022. godine u 10:00 sati online pred Povjerenstvom u sastavu:

Radionica Znanost i komunikacija

U suradnji Doktorske škole Sveučilišta u Rijeci i Centra za napredne jugoistočne studije Sveučilišta u Rijeci organizira se radionica pod nazivom Znanost i komunikacija koja će se održati od 13. do 14. svibnja 2022. godine u Palači Moise na Cresu koja je namijenjena trenutnim poslijediplomskim sveučilišnim (doktorskim) studentima Sveučilišta u Rijeci.