Mapa Weba

Interni natječaj za voditelja/icu poslijediplomskog (doktorskog) studija

Na temelju Odluke Vijeća Odjela za informatiku Sveučilišta u Rijeci, Odjel za informatiku raspisuje Interni natječaj za voditelja/icu poslijediplomskog (doktorskog) studija „Informatika“ Odjela za informatiku Sveučilišta u Rijeci.

Lista kandidata i informacije o upisima u 1. semestar poslijediplomskog sveučilišnog doktorskog studija

Objavljena je lista kandidata koji su stekli pravo na upis na Poslijediplomski sveučilišni studij Informatika u akademskoj 2021./2022. godini. Upisi će se obavljati elektroničkim putem (online).

Upisi u više semestre doktorskog studija

Upisi će se odvijati elektroničkim putem (online) u periodu od 15.-26. studenog 2021. godine slanjem upisne dokumentacije na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ostale informacije možete pronaći u ispod priloženoj obavijesti za upis.

Informacije o upisu u više semestre doktorskog studija

Upisi u više semestre doktorskog studija održat će se u periodu od 15. do 26. studenog 2021. godine. Detaljne upute za upis objavit ćemo naknadno. Ako studenti planiraju upis sljedećeg semestra u tom terminu svakako moraju provjeriti koje uvjete za upis trebaju ispuniti i napraviti zajedno s mentorom plan rada. 

Izmijenjeni Pravilnik doktorskog studija OIRI

Poštovani studenti doktorskog studija, skrećemo pažnju da je na snagu stupio izmijenjeni Pravilnik doktorskog studija OIRI koji je dostupan na stranicama doktorskog studija.

Natječaj za upis na poslijediplomski doktorski studij 2021./2022.

Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci raspisuje Natječaj za upis na poslijediplomski doktorski studij Informatika u akademskoj 2021./2022. godini. Detalje potražite u priloženom Natječaju.