Mapa Weba

Molimo zainteresirane studente da se jave nositeljima kolegija ako žele biti demonstratori na njihovim kolegijima. Popis kolegija zimskog semestra za koje postoji potreba za demonstratore možete pronaći u priloženom pozivu pročelnice.

Rang listu kandidata koji su ostvarili pravo upisa razlikovnog preddiplomskog programa informatike možete pronaći u priloženom dokumentu.

Senat Sveučilišta u Rijeci na sjednici održanoj 21. rujna 2021. godine utvrdio je opravdanost provođenja promjene naziva Odjela za informatiku u Fakultet informatike i digitalnih tehnologija.

Objavljeni su rasporedi preddiplomskih i diplomskih studija za zimski semestar akademske 2021./2022. godine. Možete ih preuzeti u kategoriji Rasporedi.

Dodatni izvanredni ispitni rok za studente kojima je ostao samo jedan ispit do završetka preddiplomskog ili diplomskog sveučilišnog studija održat će se u tjednu od 20. do 24. rujna 2021. godine u dogovoru s nositeljem kolegija. Detalji o prijavi roka nalaze se u prilogu.

Otvoren je novi poziv za prijave na YUFE Student Journey program. Prijave su otvorene za maksimalno 450 studenata (45 po sveučilištu), od kojih će 300 (30 po sveučilištu) biti odabrano za sudjelovanje u ovom pilot programu.