Mapa Weba

Na sveučilištu u Rijeci izrađen je Okvir za razvoj i procjenu kvalitete e-kolegija koji predstavlja sažeti prikaz kategorija s elementima na koje treba obratiti pažnju kod razvoja e-kolegija te kod procjene kvalitete e-kolegija.

Poštovani studenti, Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci prolazi postupak reakreditacije, koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu će svrhu naš Odjel posjetiti Stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog osoblja i studentima.

Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci prolazi postupak reakreditacije, koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu će svrhu Odjel posjetiti Stručno povjerenstvo imenovano za provođenje postupka reakreditacije.

Krajem 2020. godine Grad Rijeka razvio je mrežnu stranicu Sve je O.K., kako bi mladim Riječanima osigurao besplatnu psihološku pomoć (u slučaju da se suočavaju sa stresnim situacijama s kojima se ne mogu adekvatno nositi, ili doživljavaju osjećaje izrazite tuge, straha, zabrinutosti, usamljenosti ili imaju problem s vlastitom ili tuđom agresivnošću, doživljavaju konflikte s drugima i slične probleme).

Sveučilište u Rijeci objavilo je na svojim mrežnim stranicama drugi Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske pomoći studentima Sveučilišta u Rijeci iz područja pogođenih potresima.

Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu (Srce) ove godine obilježava 50 godina od osnutka i svoj rođendan želi proslaviti s najbrojnijom grupom svojih korisnika – studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj.