Mapa Weba

Virtual Austrian IT Career Day

ABA – Work in Austria i Advantage Austria Zagreb organiziraju virtualni austrijski dan karijera u IT sektoru.

Stipendije Hrvatske narodne banke

Stipendije Hrvatske narodne banke

Hrvatska narodna banka objavila je natječaj za obavljanje studentske stručne prakse za studente iz područja ekonomije, matematike, računarstva, tj. informatičkih tehnologija i prava.

Otvorena pozicija junior i/ili middle embedded developera

Poduzeće Zenitel u Rijeci (Jurdani), koja je vodeći pružatelj inteligentnih informacijskih i komunikacijskih sustava, traži junior i/ili middle embedded developera. Traži se osoba koja je nedavno diplomirala i koja ima određeni interes prema embedded sustavima. Detaljniji opis posla možete pronaći u dokumentu u privitku.

Stipendije Hrvatske narodne banke

Hrvatska narodna banka objavila je natječaj za dodjelu osam stipendija studentima preddiplomskih i/ili diplomskih studija iz područja ekonomije, matematike, računarstva, tj. informatičkih tehnologija, prava i građevinarstva. Natječaj za stipendije otvoren je do 30. rujna 2020. godine, a informacije o stipendijama dostupne su na internetskoj stranici Hrvatske narodne banke.

Praksa za radno mjesto: Software Engineer / Developer (m/ž)

Eidos d.o.o. sa sjedištem u Rijeci nudi zainteresiranim studentima i studenticama informatike i telematike mogućnost obavljanja stručne prakse u oblasti razvoja softvera sa Java ili .NET tehnologijama.

Infobip - natječaj za posao

Poduzeće Infobip raspisalo je natječaj za Billing Data Administrator-a, zainteresirani su za studente informatičkog, tehničkog ili ekonomskog usmjerenja. Detalje potražite u priloženom dokumentu te na poveznici.