Mapa Weba
Stipendije Hrvatske narodne banke

Stipendije Hrvatske narodne banke

Hrvatska narodna banka objavila je natječaj za obavljanje studentske stručne prakse za studente iz područja ekonomije, matematike, računarstva, tj. informatičkih tehnologija i prava.

Otvorena pozicija junior i/ili middle embedded developera

Poduzeće Zenitel u Rijeci (Jurdani), koja je vodeći pružatelj inteligentnih informacijskih i komunikacijskih sustava, traži junior i/ili middle embedded developera. Traži se osoba koja je nedavno diplomirala i koja ima određeni interes prema embedded sustavima. Detaljniji opis posla možete pronaći u dokumentu u privitku.

Stipendije Hrvatske narodne banke

Hrvatska narodna banka objavila je natječaj za dodjelu osam stipendija studentima preddiplomskih i/ili diplomskih studija iz područja ekonomije, matematike, računarstva, tj. informatičkih tehnologija, prava i građevinarstva. Natječaj za stipendije otvoren je do 30. rujna 2020. godine, a informacije o stipendijama dostupne su na internetskoj stranici Hrvatske narodne banke.

Praksa za radno mjesto: Software Engineer / Developer (m/ž)

Eidos d.o.o. sa sjedištem u Rijeci nudi zainteresiranim studentima i studenticama informatike i telematike mogućnost obavljanja stručne prakse u oblasti razvoja softvera sa Java ili .NET tehnologijama.

Infobip - natječaj za posao

Poduzeće Infobip raspisalo je natječaj za Billing Data Administrator-a, zainteresirani su za studente informatičkog, tehničkog ili ekonomskog usmjerenja. Detalje potražite u priloženom dokumentu te na poveznici.

Praksa u JGL-u

JGL, farmaceutska kompanija nudi novu učeničku/studentsku praksu s ciljem omogućavanja još kvalitetnijeg i individualnijeg pristupa. Više detalja možete pronaći na poveznici. Učenici i studenti mogu se prijaviti do 29.2.2020. godine. Broj mjesta je ograničen te će svi kandidati biti informirani o ishodu u najkraćem mogućem roku.